HOMESTYLING

EN Investering som lönar sig

Bra homestyling fångar intresset och väcker fantasin. Bilderna i din annons blir bättre, du får fler besökare på visningen och väl där möter den potentiella köparen ett framtida hem som visar upp sina allra bästa sidor.

På Stilverkstan har vi stylat hem i tio år. Med förståelse för olika målgrupper och känsla för form och färg lyfter vi fram fördelarna som höjer värdet i varje rum.

Stilverkstan homestyling blomma

Våra tjänster

Stilverkstan homestyling tjanster homstyling

HOMESTYLING

Din bostad kan få ett helt annat uttryck med förhållandevis små förändringar. Inom ramen för paketet stylar vi bostaden med dina möbler och vår inredning – såsom belysning, växter, tavlor, textilier och detaljer. Eventuellt möblerar vi om, grupperar eller ställer undan befintlig inredning. Till vårt förfogande har vi ett stort lager med möbler, rekvisita och växter.

Pris: från 6 950:-
Kostnadsfritt offertmöte ingår.

Stilverkstan homestyling tjanster homestyling plus

HOMESTYLING+

Full möblering och inredning av din bostad, inklusive möbler och rekvisita från vårt stora lager med ledande varumärken. Som alltid utgår vi från området, läget, planlösningen och andra viktiga faktorer som påverkar målgruppen för din bostad. Om du önskar hjälper vi även till med färgsättning och ger råd kring renovering. Vi samarbetar med lokala hantverkare och målerifirmor.

Pris: från 11 950:-
Kostnadsfritt offertmöte ingår.

Stilverkstan homestyling tjanster konsultation

KONSULTATION

Tillsammans med dig gör vi en total genomsyn av din bostad. Du får konkreta, värdeskapande åtgärdsförslag som bidrar till att framhäva fördelarna och möjligheterna i varje rum. Utifrån bostadens målgrupp ger vi handfasta råd och tips på vad som eventuellt behöver ställas undan eller tillföras. Konsultationen är muntlig och du står själv för genomförandet av våra förslag.

Pris: från 1 750:-

Stilverkstan homestyling tjanster visningsbostad

Visningsbostad

Genom åren har vi hjälpt många företag och bostadsbolag att skapa inspirerande visningsbostäder. Tillgången till ett brett sortiment av möbler och inredning från ledande varumärken gör att vi kan gå in i varje unikt projekt med öppet sinne för nya lösningar och idéer. Vi anpassar alltid bostaden efter den tilltänkta målgruppen och tjänsten efter dina behov.

Pris: enligt offert.

Homestyling är avdragsgillt i deklarationen som en kostnad för försäljning.

Vi lyfter fram bostadens fulla potential

Med vår hjälp ökar chansen för en snabb och framgångsrik försäljning. Vi gör det allra bästa av varje rum och anpassar gärna våra tjänster efter dina unika önskemål.

Stilverkstan inredde vårt nya kontor och skapade en fantastisk plats för både möten och avkopplande samtal. Vi kände oss delaktiga genom hela processen och slutresultatet motsvarar verkligen allt vi bad om. Vi är jättenöjda med allting.
Fredrik Lindström
VD Husfoto
Vi har anlitat Stilverkstan vid ett flertal tillfällen, både för inredningshjälp och för homestyling inför försäljning. Varje gång har vi varit väldigt nöjda med bemötandet, engagemanget och resultatet. Stilverkstan är kreativa, flexibla och väldigt lyhörda.
Eva Kernell

Hur vi går tillväga

Vår filosofi vilar på att det bor unika möjligheter i varje hem. När vi stylar din villa eller lägenhet gör vi det med hela vår själ och för att inspirera så många köpare som möjligt. I samspelet mellan det formgivna, det praktiska och det hemtrevliga lyfter vi fram fördelarna och potentialen som maximerar värdet på din bostad.

Tio års erfarenhet och ett omättligt intresse för inredning har gett oss vår känsla för form, färgsättning och möblering. Den kunskapen tar vi med oss in i alla projekt som vi tar oss an.

Stilverkstan homestyling inredningsbilder
Stilverkstan_homestyling_vardagsrum

Vad är homestyling och homestaging?

Homestyling, eller homestaging som det också kallas, handlar om att fräscha upp en bostad inför fotografering, visning och försäljning. Poängen är att öka intresset hos köparna så att du som säljare ska få ut så mycket som möjligt för din bostad.

Idag är det mer regel än undantag att homestyla hemmet vid försäljning. I vissa fall är det klokaste alternativet att tömma bostaden helt och börja om från noll. I andra fall räcker det att få hjälp med den sista touchen. Du kanske föredrar en lösning någonstans däremellan eller bara behöver konsultation.

Oavsett önskemål så syr vi ihop en lösning som passar för dig.

Första intrycket är ofta avgörande vid försäljning

Om bilderna i din annons attraherar rätt målgrupp kan du räkna med fler besökare på visningen. Väl på plats i bostaden vill köparna känna att de kliver in i sitt framtida hem. Därför är det viktigt att möblerna, inredningen och lösningarna tilltalar deras stil och livssituation.

Är det en barnfamilj eller ska extrarummet användas som kontor? Gillar de minimalism eller ombonat och varma kulörer? En genomtänkt homestyling analyserar flera olika perspektiv.

Stilverkstan homestyling kuddar

Jag skulle rekommendera Stilverkstan till alla jag känner. Resultatet blev fantastiskt och jag fick mycket lovord från mäklare och spekulanter.

– Rickard Moberg

Stilverkstan logotyp

Ett av Östergötlands mest anlitade homestylingföretag

Vi på Stilverkstan vet att en bostadsförsäljning kan vara både tidskrävande och mödosam att genomföra. Därför erbjuder vi anpassade homestylingtjänster som förenklar din säljprocess. Med erfarenhet och känsla för form, färg och disposition skapar vi inredningslösningar som målgruppen vill se och som förhoppningsvis maximerar slutpriset på din bostad.

Stort lager med möbler från ledande varumärken

Vårt möbellager är fullt av inredning och detaljer från erkända formgivare och varumärken. Bredden på produkter ger oss kapacitet att homestyla flera bostäder parallellt, av olika karaktär och för alla målgrupper. Att lagret dessutom uppdateras kontinuerligt gör att vi kan följa de senaste trenderna och gå in i varje projekt med öppet sinne.

Stilverkstan homestyling rottingfatolj house doctor

Vill du ha råd eller hjälp med homestyling?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.
Du når oss även på 0703–77 75 11.