STILVERKSTAN

HOMESTYLING lönar sig

Stilverkstan är ett företag i Linköping som erbjuder anpassningsbara tjänster inom homestyling och inredning över hela Östergötland. Oavsett om du ska sälja din bostad eller vill ha tips och råd för att skapa ett trivsamt och funktionellt hem så har vi lösningen för dig.

Vi som är Stilverkstan heter Ylva Otterström och Anna Grundström. Vi är båda utbildade inom inredning. Ylva grundade företaget 2008 och Anna, som även är florist, bidrar sedan 2011 med sin förmåga att ge liv åt nyskapande blomsterarrangemang. Tillsammans går vi in i varje projekt med ambitionen att skapa något nytt och ännu bättre.

Med erfarenhet och känsla för form, färg och disposition skapar vi kreativa och smakfulla miljöer som lyfter fram fördelarna och höjer värdet i varje rum. Vi arbetar effektivt, engagerat och skräddarsyr alltid tjänsten efter dina önskemål och lösningen efter målgruppen för din bostad.

Stilverkstan homestyling Ylva Anna

Kontakta oss

Vill du veta mer om Stilverkstan, homestyling eller har du andra frågor till oss? Du är alltid välkommen att ringa eller maila.

Tel: 0703–77 75 11

Ylva Otterström

Anna Grundström

 

Du kan också lämna ditt meddelande direkt i formuläret.  Vi kontaktar vi dig så snabbt vi kan.

Vi har som förening anlitat Stilverkstan för styling vid ett flertal försäljningar. Stilverkstan imponerar och inspirerar med sin smakfulla stil, variation och känsla för detaljer. De är dessutom väldigt trevliga och smidiga att ha att göra med.

– Jessica Fogelberg
Ordförande brf Termiten 12 & 13